O nama

Pogađaš li već što je inspiracija našeg osnutka? Briga o elektroničkim uređajima, da traju. U trenutku kvara, popravak često iziskuje tvoje dragocjeno vrijeme i znatne resurse. Mi smo ovdje da preuzmemo brigu, a ti se posveti stvarima koje te raduju.
Tu smo za sve: od zaljubljenika u gadgete do poslovnih organizacija koje koriste elektroničke uređaje koji im nisu osnovna sredstva za rad.

Rješenja koja inspiriraju.
Prateći napredne svjetske trendove, kreiramo rješenja kako biste bezbrižno uživali u dugom korištenju svojih elektroničkih uređaja. Svašta se može dogoditi u nekoliko godina, zato ti nudimo profesionalnu podršku u takvim situacijama. Doista, rješenja 21. stoljeća “žive” kroz nas, a mi živimo sa njima.
Osim sa renomiranim prodajnim mjestima elektonićkih uređaja gdje možete istovremeno kupiti i Bonus zaštitu, surađujemo i sa kvalitetnim servisima,  te za sigurnost mogućnosti izvršavanja obveza, iste i osiguravamo.

Bonus zaštite PGR 1+2, PGR 2+3, ROMO 1+1/1+2

Produljena zaštita tvojeg elektroničkog uređaja u ukupnom periodu od 1 do 3 godine od kupnje, po uvjetima najsličnijim proizvođačkom jamstvu.

Dodatnu zaštitu je moguće kupiti ukoliko uređaj ima do 2 godine proizvođačkog jamstva.

TIM BONUS zaštita

Kontaktirajte nas telefonom na +385 1 208-60-60 Pon – Pet 9 – 16h, pošaljite E-mail na info@timbonus.hr ili putem Kontakt formulara