Pogađaš li već što je inspiracija našeg osnutka? Briga o elektroničkim uređajima, da traju. U trenutku kvara, popravak često iziskuje tvoje dragocjeno vrijeme i znatne resurse. Mi smo ovdje da preuzmemo brigu, a ti se posveti stvarima koje te raduju.
Tu smo za sve: od zaljubljenika u gadgete do poslovnih organizacija koje koriste elektroničke uređaje koji im nisu osnovna sredstva za rad.

Cilj TIM BONUS-a
Je pružiti ti najbolju zaštitu uređaja iz svijeta potrošačke elektronike.

TIM
Čine stručnjaci koji istovremeno kreiraju i fleksibilnošću odgovaraju na tržišne trendove.

Naša ponuda
Nudimo različite vrste zaštite za elektroničke uređaje, od produžene brige „PGR“- uvjetima najsličnije proizvođačkom jamstvu, do zaštite od loma, pada, izljeva tekučine i sl. (u tim slučajevima korisnik Bonus zaštite obavezno sudjeluje u troškovima prema Općim Uvjetima).

Rješenja koja inspiriraju.
Prateći napredne svjetske trendove, kreiramo rješenja kako biste bezbrižno uživali u duugom korištenju svojih elektroničkih uređaja. Svašta se može dogoditi u nekoliko godina, zato ti nudimo profesionalnu podršku u takvim situacijama. Doista, rješenja 21. stoljeća ”žive’ kroz nas, a mi živimo sa njima.
Osim sa renomiranim prodajnim mjestima elektoničkih uređaja gdje možete istovremeno kupiti i Bonus zaštitu, surađujemo i sa osiguravajućom kućom za dodatnu zaštitu vaših prava, a za kvalitetno i brzo rješavanje popravaka surađujemo sa najkvalitetnijim servisima.

Pitanja?

Imaš li pitanja?
Ne dvoumi se kontaktirati nas, ovdje smo da najkvalitetnije odgovorimo na sva pitanja.